Alles voor kantoor, school en thuis

DHL Service

Wij zijn een DHL Servicepunt

Online bestelde pakjes kunt u aan onze DHL-balie ophalen en kosteloos retourneren. Wij kunnen je helpen met pakketten van onder andere Douglas, Wehkamp, PABO, Nelly en KPN, maar ook met pakketten van onze eigen webshop!

Afhalen

Wacht niet langer thuis op je bestelling! De meeste in de webshop bestelde artikelen worden verzonden met DHL. Als je tijdens het bestellen kiest voor de optie om het pakket zelf af te halen, kun je deze snel daarna bij ons  DHL servicepunt ophalen. Verwacht je een pakje dat op ons servicepunt wordt afgeleverd? Wanneer je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden, ontvang je automatisch een e-mail of SMS bericht. Binnen een week kun  je dan je pakketje komen halen, wanneer het jou het beste uit komt.

Verzenden

Naast ophalen en retourneren, kun je aan onze balie ook pakketten binnen Nederland en naar de rest van de wereld versturen. Via de online verzendoplossing (www.dhlforyou.nl) betaal je online en print je zelf het label. Daarna kun je het pakket bij ons afleveren. Wij zullen het dan verzenden, en binnen Nederland wordt het pakket binnen twee tot drie werkdagen tegen het voordeligste tarief (€2,25) afgeleverd. Bestellingen boven de €20,- verzenden wij gratis!

 

Heb je nog vragen? Kijk dan op www.dhlparcel.nl, bel of mail ons of loop binnen in onze winkel.