Alles voor kantoor, school en thuis

Historie

Het werken in een boekhandel zat Ron en Jeannette Bourgonje altijd al in het bloed. Rond hun achttiende leerden zij elkaar kennen toen zij werkten voor Papyrus, de boekhandel die destijds een pand op Zuiderhout bezette. Nadat deze failliet ging, besloten Ron en Jeannette in 1986 samen in het diepe te springen en een eigen winkel te beginnen. Na vijf jaar franchisenemer van de Boekelier te zijn geweest, werd de winkel in 1991 geheel zelfstandig: Boek- & Kantoorboekhandel Bourgonje was geboren!

Tot 2004 bestond ons bedrijf uit drie winkels: een boekhandel in Oosterhout, een boekhandel in Breda en een winkel met huishoudelijke artikelen daarnaast. In 2004 besloten Ron en Jeannette de vestiging in Breda te sluiten en alles te verhuizen naar de faciliteit in Oosterhout. Een grote verbouwing in 2007 verbeterde de winkel sterk, en na onze recente transformatie en heropening in oktober 2015 ziet de winkel eruit zoals je nu gewend bent.

Altijd hebben service en klantvriendelijkheid centraal gestaan. Met hun 30 jaar ervaring kennen Ron en Jeannette de vaste klanten bij naam en nemen graag de tijd om een praatje te maken. Ook de winkel kennen ze op hun duimpje: altijd zijn ze op de hoogte van het huidige assortiment en zelfs de meeste prijsetiketten kunnen ze dromen!

Het kennen van dat assortiment is nog een hele klus! Onze winkel onderscheidt zich namelijk niet alleen door de hoge kwaliteit aan service, maar ook door het brede assortiment aan artikelen. Naast onze grote collectie kantoorartikelen en boeken, vind je bij ons onder andere schoolartikelen, agenda’s, kalenders, tijdschriften, wenskaarten, cadeauartikelen, staatsloten en Lotto-loten, postzegels, tabak en boeken- en tijdschriftbonnen. Daarnaast doen we ons best de service steeds verder uit te breiden, en bieden we ook een schoenreparatie service, de DHL-service voor het verzenden, afhalen en retourneren van pakketten en de flauwe-grappen-gelegenheidsservice van Ron.

Nog altijd zetten wij ons iedere dag in om de winkel en onze services uit te breiden en te verbeteren. Zo zetten we in 2013 grote stappen vooruit door het toevoegen van de webshop en dit jaar nog door de lancering van onze zakelijke webshop. Hierdoor maken we het mogelijk om al onze klanten, groot of klein, vanaf hun comfortabele stoel en vanuit iedere uithoek van het land met een goede service en mooie producten te bedienen.

Nieuwsgierig geworden naar de winkel? Of heb jij ideeën over hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen? Laat het ons weten via Facebook of bij de kassa in de winkel.